ALESSANDRO

HAND & VOETVERZORGING

GA VERDER
SKIN RESULT
SKIN RESULT

Hand!Spa

De ultieme handverzorging voor zijdezachte handen.

Het alessandro expertteam heeft de populaire handverzorgingslijn HANDS!UP een nieuw gezicht gegeven. Op basis van wetenschappelijke langetermijnstudies eranderde de HANDS!UP-klassieker in HAND!SPA - de evolutionaire doorontwikkeling van een hoogwaardige handverzorgingslijn, die op de individuele behoeftes en eisen van verzorgde vrouwen ingaat. Speciaal afgestemd op de leeftijd en de conditie van de huid. Word vandaag opnieuw verliefd en ontdek de unieke productwereld van HAND!SPA - perfecte wellness-verzorging voor de individuele eisen van de huid. Voor mooie handen, waar men de ware leeftijd niet van kan aflezen!

Hydrating


De Hydrating handverzorgingslijn van HAND!SPA verzorgt de huid optimaal en duurzaam met vochtigheid. De typische voortekenen van vochtarme huid worden gereduceerd.

Age Complex


Age Complex handverzorgingslijn van HAND!SPA hebben wij speciaal voor de rijpe en veeleisende huid ontwikkeld. De zeer effectieve ingrediënten verzorgen de handen zichtbaar en resulteren in een glad, zijdezacht huidgevoel.

Unique


Unique is de nieuwe handverzorgingslijn van specialisten voor specialisten en bevat bijzondere verzorgings-highlights en productinnovaties. Voor vrouwen en voor mannen. Voor ieder huidtype en voor elke leeftijd.
Nail Spa

Nagelverzorging o.b.v. aromatherapie met aandacht voor de verschillende nageltypes.

NAILSPA is een unieke nagelverzorgingslijn die op de verschillende behoeften van diverse nageltypes is afgestemd. NAILSPA opent een volledig nieuwe wereld van de perfecte nagelzorg, omdat de combinatie van professionele vakkennis en een veelvoud aan werkzame stoffencomplexen een ongekende productwereld geschapen heeft met een onmiddellijk zichtbaar verzorgingsresultaat. De zachte texturen en fantastische geurcomposities ontvoeren in een nieuwe dimensie van de manicure en veranderen de nagelverzorging tot een zintuiglijk genot. NAILSPA verbindt hierbij de traditionele kennis van de aromatherapie met de nieuwste knowhow in de cosmetica. Aangename etherische oliën en sterk werkende plantenextracten leiden tot zichtbare verzorgingsresultaten bij nagels en nagelhuid.

Alle nageltypesWellness-verzorging voor normale nagels en als basisverzorging voor breekbare en zachte nagels.

Dunne en zachte nagels


Dunne en zachte nagels behoeven ondersteunende verzorging, opdat zij aan nieuwe kracht winnen, om beter bestand te kunnen zijn tegen allerlei belastingen.

Breekbare nagelsBreekbare en splijtende vingernagels ontbreekt het vaak aan natuurlijke vochtigheid. Om dit gebrek te compenseren en de nagels te verstevigen bevatten de NAILSPA-producten een extra portie hydro-verzorging.


SKIN RESULT
SKIN RESULT

Pedix Feet

De ultieme hoogstaande voetverzorging.

Pedix Feet is een exclusieve, complete verzorgingslijn voor benen en voeten. Hier komt professionele knowhow samen met zeer effectieve, verzorgende stoffen uit de dieptes van de oceaan. De genezende krachten uit de zee hebben daarbij een weldadige uitwerking op lichaam, geest en ziel en zorgen voor een algeheel gevoel van welzijn.The Color Code

Onder The Color Code lanceert alessandro een uniek concept.

50 identieke kleuren in 4 verschillende uitvoeringen:


Nagellak – houdt tot 1 week, droogt snel, schilfert niet af en is eenvoudig en snel aan te brengen. Deze nagellak geeft bovendien een buitengewone glans in UV bestendige kleuren.

Striplac – houdt tot 10 dagen, geeft een krasvrije kleurenglans, schilfert niet af, zeer eenvoudig en snel aan te brengen. Striplac is droog na 60 seconden na uitharding. Je kan de Striplac eenvoudig afpellen na het gebruik van de Peel Off Activator.

Lac Sensation – een nieuwe generatie semi-permanente nagellakken, die worden aangebracht als gewone nagellak maar tot 3 weken houden. Lac Sensation droogt in 60 seconden onder een UV nagel lamp of led lamp.

Color gel – houdt tot 6 weken, geeft een krasvrije kleurenglans, wordt aangebracht met borstel en geeft een gegarandeerde hardheid en duurzaamheid door de "2-Coat-Application"SKIN RESULT