LUXURY HAIR CARE

"Hoogwaardige haarverzorgingen"
Skin Result

SUPER FOODIES

"Uw bondgenoot voor gezond haar"
Skin Result

ECOLORGY KLEURINGEN

"Een nieuwe ervaring in luxueuze haarkleuringen"
Skin ResultWelkom bij Skin Result.

Elke klant heeft zijn eigen stijl en imago. Daarom sta ik in mijn kapsalon voor kwaliteit en professionalisme maar vooral een luisterend oor voor de wensen van mijn klant. Ik geef u raad en advies waardoor uw haren altijd gezond en in conditie blijven en om dat te garanderen werk ik met Previa Haircare. Zowel dames en heren, jong en oud krijgen advies en handige tips . Om dit alles aan jullie mee te geven volg ik regelmatig workshops en gebruik ik dagelijks de allernieuwste technieken. Zo blijven ook jullie op de hoogte van de allernieuwste trends aangaande kapsels, kleur en snit.

skin result skin result skin result
Passie

Ik werk met passie en jouw glimlach bij het verlaten van de zaak maakt mijn dag keer op keer goed. Iedere behandeling is als een unieke en onvergetelijke emotionele ervaring : "Een geurreis langs geselecteerde en omhullende geuren".

Producten

Ik geloof in de perfectie van de natuur en zet me ervoor in haar te beschermen door het gebruik van zuivere en natuurlijke producten. Daarom zeg neen tegen aardoliederivaten, chemische tensioactieve stoffen. Conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.ONZE TARIEVEN
VRAAG INFORMATIE
RESEERVEER ONLINE


NATUURLIJKE KERN.

We geloven in de perfectie van de natuur en zetten ons ervoor in haar met zuivere en natuurlijke producten te beschermen.

NATUURLIJKE PRODUCTEN ZONDER CHEMISCHE MIDDELEN

GECERTIFIEERDE EN BIODYNAMISCHE ACTIEVE BESTANDDELEN VAN ITALIAANDE OORSPRONG

EEN OP DE NATUUR GEINSPIREERD EXCLUSIEF GEURENBOEKET

ECO-VERPAKKING VERWEZENLIJKT MET UIT SUIKERRIET VERWORVEN MATERIALEN

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze collectie haarverzorgingsproducten is geboren uit onze ervaring in ‘skin care technology’. Dit heeft als voordeel dat onze haarverzorgingsproducten niet alleen een zeer luxueuze beleving hebben, maar voor ons haar en onze hoofdhuid ook veel resultaatgerichter werken dan andere merken. Dit zowel in het salon als thuis.

TRUFFEL

Breekbaar, Beschadigd, Fijn & Poreus haar

ONTDEK

AMANDEL

Kroezig, Frizer, Droog, Gladmaken van haar

ONTDEK

BERNAGIE-EXTRACT

Krullend & Droog haar

ONTDEK

LINDEBLOESEMEXTRACT

Fijn & Futloos haar

ONTDEK