SKIN RESULT

PURE HUIDVERBETERING

CHEMISCHE PEELINGS & ESTHETISCHE MESOTHERAPIE
SKIN RESULT

TOSKANI COSMETICS

STERK OP ESTHETISCH & MEDISCH VLAK
SKIN RESULT

THUISVERZORGING OP HOOG NIVEAU

LAAT JE NIETS AANSMEREN, WIJ ADVISEREN
SKIN RESULT

Waarom huidverbetering ?

Als u last hebt van acne of ouderdomsvlekken of u wil er terug jong en stralend uitzien, dat is huidverbetering de oplossing voor u. Met huidverbetering krijgt u terug en gezonde huid en zal de beschadigde huid herteld worden. Maak komaf met huidproblemen door de Huidexperts in te schakelen.

Behandelingen

Wij bieden een volledig gamma esthetische huidverbeteringsbehandelingen aan. Zowel peelings of mesotherapie. Bekijk alle behandelingen via deze link.

Resultaten

In deze sectie worden de behaalde resultaten weergegeven. Dit is maar een kleine greep uit ons portfolio. Bekijk via deze link.

Vraag & antwoord

Na vele jaren ervaring hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet voor u. Bekijk de vragen over peelings en mesotherapie via deze link.

Producten

Via deze link gaat u naar de thuisverzorgingsproducten. Door het zes-stappenplan te volgen komt u tot het beste resultaat.

Prijslijst

Download via deze link de prijslijst met betrekking tot huidverbetering.


Contact

Heb u vragen over een bepaalde behandeling en/of product ? Aarzel dan niet ons te contacteren via deze link.


BIJ ONS KUNT U TERECHT VOOR

Maak hieronder een keuze

HUIDVERBETERINGSZORGEN

CHEMISCHE PEELINGS

SKIN RESULT +

HYPERPIGMENTATIE

Gelaat & Lichaam

SKIN RESULT +

ACNE & SEBORRHEA

Gelaat

SKIN RESULT +

CHRONO AGING

Gelaat

SKIN RESULT +

LITTEKENS DOOR ACNE

Gelaat & Lichaam


SKIN RESULT +

Hyperkeratose

Gelaat

SKIN RESULT +

PSORIASIS

Gelaat & Lichaam

SKIN RESULT +

STRIAE

Lichaam

SKIN RESULT +

ACNE & SEBORRHEA

LichaamHUIDVERBETERINGSZORGEN

ESTHETISCHE MESOTHERAPIE

SKIN RESULT +

MESOGLOW

Gelaat

SKIN RESULT +

MESOLIFT

Gelaat & Lichaam

SKIN RESULT +

MESODRAIN

Lichaam

SKIN RESULT +

VETLIPOLYSIS

Lichaam


SKIN RESULT +

DUBBELE KIN LIPOLYSIS

Gelaat & Lichaam

SKIN RESULT +

TONIFIEREN HALS & DECOLLETE

Gelaat & Lichaam

SKIN RESULT +

BODY LIPOLYSIS

Lichaam

SKIN RESULT +

MELASMA - ROSACEA

Gelaat & Lichaam

THUISVERZORGING

Volg ons zes-stappenplan voor de beste thuisverzorging

Reiniging

Een dagelijkse reiniging beschermt je huid tegen veroudering en zorgt ervoor dat je er fris en stralend uitziet.

Tonifiëren

Tonifiëren is een belangrijke stap. Indien u dit niet doet verliest u 80% van de werking van een dagcrème.

Complex

Een complex of serum bevat die werkzame bestanddelen om de huid te verzorgen. Je brengt het serum aan onder je dagcrème en/of nachtcrème.

24h Crème

Een dagcrème bevordert de groei van nieuwe huidcellen. Helpt om het vochtgehalte van de huid op peil te houden.

Booster

De boosters zijn ontwikkeld om resultaten van behandelingen te verlengen en te verzegelen.

Bescherming

Bij een goede zonbescherming hoort een goede voorbereiding. Laat je huid langzaam aan de zon wennen. Hiermee voorkom je dat de huid verbrandt. Maar het is ook een levenslange investering. Een huid die één keer flink is verbrand, blijft namelijk levenslang extra gevoelig voor de zon.

BEHAALDE RESULTATEN

Kies hieronder de gewenste categorie & vergroot indien gewenst.VRAAG & ANTWOORD

De meest gestelde vragen op een rijtje ...

Chemische peelings

 • Een chemische peeling is een huidbehandelingstechniek waarbij, met behulp van een chemische oplossing, de textuur van de gezichtshuid verbetert wordt. Dit proces leidt tot het verwijderen van dode, oppervlakkige huidcellen. De geregenereerde huid is gladder, lichter en minder gerimpeld dan de oude huid.
 • De types chemische peelings verschillen op basis van hoe diep de peeling doordringt en wat voor soort chemische oplossing wordt gebruikt. De peelings in het Toskani Cosmetics gamma zijn oppervlakkige peelings, of de zogenaamde ‘verfrissende’ of ‘lunchtime’ peelings.
 • In een chemische peeling, een chemische zuuroplossing wordt op de huid aangebracht gedurende een korte tijd zodat de huid deze kan absorberen. Na de inwerktijd wordt er een chemische oplossing aanbracht die de sporen van het zuur zal neutraliseren en PH waarde van de huid zal verhogen zodanig het chemische proces stopt. Na 1 tot 14 dagen, afhankelijk hoe diep de peeling heeft doorgedrongen, zal de huid gaan afschilferen. Dit proces vernietigt bepaalde huidcelverbindingen op een gecontroleerde manier waardoor een nieuwe huid zich kan vormen.
 • Voor de start van een chemische peeling is het in sommige gevallen aan te raden te starten met een pre-peeling verzorgingsplan voor 2 tot 4 weken. Dit kan de resultaten verbeteren of de nevenwerkingen beperken.
 • De huid is rood en gevoelig. Nadat de roodheid verdwijnt, zal er gedurende 3 tot 7 dagen schilfering aanwezig zijn. De herstellingsperiode van de huid zal 1 tot 7 dagen duren, afhankelijk van de soort huid en de soort gebruikte peeling tijdens de behandeling.
 • Oppervlakkige peelingprocedures zullen niet meer dan 30 minuten in beslag nemen, dit is de reden waarom deze ‘lunch time’ peelings noemen.
 • ▪ Acne of acne littekens

  ▪ Tekenen van veroudering of ouderdomsvlekken

  ▪ Fijne lijntjes en rimpels

  ▪ Zomersproetjes

  ▪ Onregelmatige huidpigmentatie

  ▪ Ruwe huid en schilferige vlekken

  ▪ Littekens

  ▪ Zonbeschadigde huid

  ▪ Verwijde poriën

 • ▪ Vermindering van fijne lijntjes aan de ogen en rond de mond

  ▪ Behandeling van rimpels veroorzaakt door zon en veroudering

  ▪ Verbeterd uiterlijk van kleine littekens

  ▪ Vermindering van ouderdomsvlekken, zomersproetjes en donkere vlekken (melasma) veroorzaakt door zwangerschap

  ▪ Verbeterd gevoel van de huid

  ▪ Zonbeschadigde zones kunnen verbeteren na een chemische peeling

 • In normale omstandigheden kan de chemische peeling om de 2 a 5 weken worden toegepast. Een opvolging is niet noodzakelijk, hoewel 3 tot 5 peeling sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Mesotherapie

 • Via tientallen miniprikjes worden krachtige vitamines, mineralen en fytotherapeutica (kruidengeneesmiddelen) in de huid gebracht. Dit gebeurt door middel van een 'mesogun', een injectiepistool met een heel fijn naaldje. De prikjes zijn dan ook nauwelijks voelbaar.

  Het voordeel van zo'n injectiepistool is dat de naald stabiel blijft, de exacte naalddiepte kan worden ingesteld, de exacte hoeveelheid vloeistof wordt gedoseerd en dat de snelheid van de naald zeer hoog is. De behandeling gaat niet dieper dan bijvoorbeeld de naald bij tatoeages of permanente make-up. Er wordt dus niet gewerkt in de diepe huidlagen.

 • Het ingespoten mengsel van vitaminen, mineralen, oligo-elementen en andere actieve stoffen zoals hyaluronzuur, gaat de huid optimaal revitaliseren en hydrateren. Door de mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van verouderingsverschijnselen wordt aangepakt.

  Een mesotherapie laat je in de beginfase één keer per maand uitvoe­ren. Meestal raden we je drie tot vier behandelingen aan. Daarna kan je kiezen voor een behandeling om de zes maanden. Hoewel we bij sommige mensen al goede resultaten boeken na één à twee behandelingen, hebben de meeste patiënten vier tot zes behandelingen nodig. Bij bepaalde personen kunnen meer dan acht behandelingen vereist zijn, afhankelijk van de huidconditie.

 • De natuurlijke, lichaamseigen producten waarmee gewerkt wordt en het feit dat de injectienaald niet in de diepe huidlagen gaat, maakt dat de behandeling zeer veilig is en geen allergische reacties teweegbrengt. Het enige neveneffect is dat er enkele kleine blauwe plekjes kunnen ontstaan, maar die zijn snel verdwenen.
 • Vermits lichaamseigen stoffen worden gebruikt, breekt het lichaam die ook weer af. Hoe snel dat proces verloopt is afhankelijk van persoon tot persoon. Een onderhoudsbehandeling is dan ook vaak aangewezen na zes, acht of twaalf maanden.

CONTACTPAGINA.

Vragen, moeilijkheden ? Contacteer ons vrijblijvend ...


Jaarlijks verlof van 13/07/2017 tem 30/07/2017
SKIN RESULT

SKINRESULT

Berkenlaan 16, 9860 Scheldewindeke

E-mail:info@skinresult.com - Tél: +32 (0) 93.118.833