Mii COSMETICS

Make-up zonder zorgen

GA VERDER
SKIN RESULT
SKIN RESULT

Mii

Waarom kiezen voor de make-uplijn van Mii?

Om een totaal nieuw concept van producten te kunnen ontwikkelen, werd bij de ontwikkeling van 'mii' rekening gehouden met de internationale feedback van duizenden vrouwen. Een verzorgende productlijn kwam tot stand, die ervoor zorgt, dat je je mooi voelt, wie jij ook bent, hoe je er ook uitziet met respect voor de huid & de natuur.

Mii is een innovatief merk, volledig gebaseerd op mineralen, met een unieke & natuurlijke samenstelling vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, vulmiddelen, schadelijke conserveermiddelen & is dierproefvrij.

Bovendien biedt de volledige lijn een ultieme zonbescherming!
Mii Makeup ?


Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met oa een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier. Dit op elk moment van de dag of voor elke gelegenheid.

Omdat we zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt & die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt.

Omdat natuurlijke mineralen ontstekingswerend & zo huidvriendelijk zijn, kunnen ze zelfs aangebracht worden direct na een epilatie, microdermabrasie of laserbehandeling. Bovendien biedt de volledige lijn een ultieme zonbescherming!

Mii make-up is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, petrochemie & niet getest op dieren.


SKIN RESULT
SKIN RESULT

Brow by Mii ?


Onthul je ware schoonheid met wenkbrauwen perfect op maat … Van een natuurlijk aangezet wenkbrauwboogje tot de perfect afgelijnde variant, je wenkbrauwen bepalen je expressie & het frame van je gezicht.

Indien u graag wat meer advies wenst over hoe u de perfecte wenkbrauw creëert, waarom niet uw Mii Make-up Artist bezoeken bij de huidexperts?