SPRAYTAN

"BRUINEN ZONDER ZON"
SKIN RESULT

SNEL & EFFECTIEF

DANKZIJ DE REVOLUTIONAIRE PRODUCTEN VAN "SUNJUNKIE"
SKIN RESULT

OOK VOOR THUISGEBRUIK

ONDEK ALLES IN ONZE WEBSHOP
SKIN RESULT

Hoe werkt Spraytan ?

Met een speciaal ontwikkeld spray tanning apparaat wordt de Sunjunkie DHA tanningvloeistof op de huid verneveld. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar. Na de behandeling van slechts 10 minuten heeft u direct een egaal bruine teint. Naarmate u de vloeistof, qua tijdsduur, in laat werken des te bruiner zult u worden. Gemiddeld laat u de spray tan 8 uur inwerken voor een natuurlijke bruine kleur.

Waarom Spray Tanning ?

Er zijn geen nadelige effecten bekend. Al onze lotions zijn op natuurlijke basis en vrij van parabenen. Voor de zekerheid wordt Spray Tanning niet gedaan bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwonden, tenzij het met barrierecrème kan worden ingesmeerd. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een Spray Tan te proberen. Afhankelijk van de huidverzorging en het huidtype blijft een behandeling ca. 7 tot 10 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op.

De behandeling

Via deze link kunt u zien hoe wij tewerk gaan. Een video toont de stappen die wij volgen ...

Voor - tijdens - na

Kom niet onvoorbereid naar uw spraytansessie, bekijk via deze linkt de tips die u moet volgen voor een perfecte Spraytan.

Vraag & antwoord

Na vele jaren ervaring hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet voor u. Bekijk de vragen over permanente laserontharing via deze link.

Prijslijst

Download via deze link de prijslijst met betrekking tot spraytan. Bekijk zeker onze actie ...

Contact

Heb u vragen over een bepaalde behandeling en/of product ? Aarzel dan niet ons te contacteren via deze link.

SKIN RESULT

DE PERFECTE SPRAYTAN

Tips voor een perfecte Spraytan ...

Voor de Spray Tan:

Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede body scrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten tijdens het scrubben van de huid. Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig). Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de sessie. Lak bij voorkeur je nagels om opname van de vloeistof te voorkomen.

Dag van de Spray Tan:

Spoel zo kort mogelijk voor de tanning je lichaam goed schoon met alleen warm water! Gebruik op de dag van de spraytanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten. Draag donkere loszittende kleding na de spraytanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

Na de Spray Tan:

De spray tanning lotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de tanning! Als je met de express spray tanning lotion bent behandelt dan kun je na 4 uur al douchen. Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche. Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een hydraterende tan safe douchegel of olie te gebruiken, en na het douchen een extra hydraterende tan safe bodylotion. Wij adviseren het gebruik van sauna en baden te vermijden!! Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid.

VIDEO BEHANDELING

SPRAYTAN MET SUNJUNKIE


VRAAG & ANTWOORD

De meest gestelde vragen op een rijtje ...

  • Met behulp van een speciaal spraytanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Hoe bruin u wordt van de spraytan behandeling is afhankelijk van het percentage DHA er op uw huid wordt vernevelt en uw huidtype. Hoe beter de lotion kan penetreren op de hoornlaag, des te bruiner u zult worden. De kleur van de lotion wordt in overleg met jou en de salon bepaald. Het mooiste resultaat is een natuurlijk resultaat welke past bij jouw huidtype.

  • De lotion beschermt niet tegen UV straling. Je dient je te allen tijde in te smeren met een goede SPF factor om verbranding te voorkomen

  • Afhankelijk van uw huidtypen en uw huidverzorging blijft de kleur 5 tot 10 dagen behouden. Het is belangrijk na de spraytanning uw huid na iedere douche goed te hydrateren met een vochtinbrengende body lotion.

  • DHA wordt al sinds 1960 in de cosmetische branche gebruikt. Het is zeer zeker verantwoord! Dihydroxyacetone is een natuurlijke suiker die op de hoornlaag van uw huid wordt vernevelt en ook enkel op de dode huidcellen werkt. Steeds meer mensen maken gebruik van spraytanning, ook mensen die vanwege gezondheidsproblemen nooit meer in de zon mogen. Spray Tanning is een geweldig alternatief!

  • Mensen met vitiligo vinden spraytanning een enorme uitkomst aangezien het contrast na de eerste douche vele malen minder is als voor de spraytan behandeling. Steeds meer mensen met deze huidafwijking laten zich behandelen in de salon

  • De lotion wordt dun en regelmatig aangebracht, u krijgt dus geen vlekken. Wij adviseren je geen alcoholhoudende producten op de huid aan te brengen na de spraytan behandeling

  • Als de juiste kleur en de juiste sterkte DHA wordt aangebracht op je huid wordt je zeker niet oranje.

  • Ons advies is altijd voorafgaand aan een volledige lichaamsbehandeling eerst uw huid op een stukje te testen. Bijvoorbeeld op arm of been. Indien je na 24-48 uur niets merkt dan kun je jezelf gewoon laten behandelen. In de praktijk maken wij zeer weinig mee.

  • Nee! Al onze lotions zijn ECO gecertificeerd, op natuurlijke basis en vrij van parabenen. Daarnaast verzorgen de lotions je huid ook nog eens met Aloe Vera, Vitamine E